OM OS

Mit navn er Maja, jeg uddannet friluftsvejleder og bag mig har jeg et fantastisk hold af dygtige turledere. Vi er et lille rejsebureau, som har specialiseret os i at lave guidede og sociale friluftsrejser. Turene er mellem 2-7 dages varighed i Danmark, Norge og Sverige.

Jeg ved, hvor meget planlægning det kræver... Jeg ved selv, hvor meget planlægning og sikkerhed, der ofte skal være styr på op til en tur. Hvor skal jeg tage hen? Hvad skal jeg have med? Hvad skal jeg spise? Hvad hvis jeg kommer til skade? Er der bjørne i Norge? 

Flere og flere får øjnene op for, hvad det giver at komme ud. Måske du også mærker lysten til at komme mere på tur, men hverdagen og logistikken overhaler dig indenom? Vi gør det nemt for dig at komme på tur. Det eneste du skal gøre er, at pakke rygsækken og tage med.

Et uhøjtidelig og legende fælleskabNaturen kan være overvældende og lunefuld, derfor er vores turledere uddannede friluftsvejleder, så du altid er i trygge hænder. Fælles for alle vores turledere er deres evne til at holde overblik, men også træde i baggrunden, så du som deltager bliver medskaber af din tur. Vi stræber efter at skabe en uhøjtidelig og legende stemning med fælleskabet i fokus. 

En kæmpe legeplads i "baghaven"
Vi tror på, at store oplevelser behøver ikke være langt væk. Danmark og vores norske og svenske naboer, har så mange storslåede naturoplevelser at byde på hele året rundt. Fordi vores naturlegeplads ligger lige i 'baghaven', dropper vi flyrejsen, fylder bilerne op og passer på vores natur.

Vi glæder os til at komme på tur med dig!I forhold til at det skulle være noget man gør for at finde ro i sjælen, er der overraskende meget logistik, postyr og panik forbundet med friluftsliv

Hyttebogen fra Helvede, bestseller i Norge


84%
af danskerne oplever, at friluftsliv forbedrer deres psykiske velvære og humør
64%
af danskerne angiver, at den største barriere for at komme mere ud er manglende tid
40%
af danskerne oplever vejret, som værende en barriere for at dyrke friluftsliv. 

Mød holdet

Vi er glade for de mange dygtige turledere, vi har hos os. Her kan du møde et udvalg af dem.